Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
LULET LULET
LULET LULET

Vepra Arti / Qeramikë

LULET

nga Galeria E.RIRA

14.000 Lekë

LULET - Reliev qeramike i glazuruar

33 x 37 cm.

Teknika mikse.