Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
GOMONE  PROFESIONALE  ---SELVA EVOLUTION nje Gome perfekte nga Salloni yne GOMONE  PROFESIONALE  ---SELVA EVOLUTION nje Gome perfekte nga Salloni yne
GOMONE  PROFESIONALE  ---SELVA EVOLUTION nje Gome perfekte nga Salloni yne GOMONE  PROFESIONALE  ---SELVA EVOLUTION nje Gome perfekte nga Salloni yne

Mjete Lundrimi / Gomone

GOMONE PROFESIONALE ---SELVA EVOLUTION nje Gome perfekte nga Salloni yne

nga YAMAHA MARINE CROATIA

185.000 Lekë

NGA SALLONI YNE NJE SUPER OFERTE. .....SELVA PROFESIONAL EVOLUTION..... .GJATESI....3.60M .........gjeresi 1.75......kapaciteti mbajtes 750kg .....

Nje Produkt Profesional vjen me cmimin e Panairit dhe ky cmim eshte vetem per nje Gomone

Cmimi zyrtare = 1.790€

Sot vjen me cmimin = 1.300€

Shpejtoni oferta eshte e limituar .

Ju mirepresim.