Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë Tavoline e Qendisur

Vepra Arti / Tekstile

Mbulesë Tavoline e Qendisur

nga Qendistari AGIA

3.500 Lekë

Mbulesë Tavoline e Qendisur

Mbulesa është e qendisur ne materialin Saten.

Përmasat 150x240 kushton 3500 leke.