Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Evolflex Evolflex
Evolflex Evolflex

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Evolflex

nga Evolflex

62.900 Lekë

Perfitoni cdo produkt me 0% interes

Vetem per 2.917 ne muaj

Permasa 160x190

Relax and Luxery Pocket eshte nje dyshek i studiuar per tu pershtatur ne menyre perfekte me format e trupit, duke i dhuruar ne kete menyre nje ndjesi te kendshme konforti. Struktura e brendshme eshte me sistemin Box, me 800 susta te pavarura dhe te riveshura, si dhe te diferencuara ne 7 zona te trupit, te cilat i japin produktit cilesi shume te mira ergonometrike, e gjitha kjo e mbuluar nga nje shtrese ortopedike e cila eshte e perbere nga lastra gome qe ndihmojne ne ajrosjen e dyshekut dhe parandalimin e lageshtires.

Ky dyshek vjen tek ju me nje cmim fantastik.
Dopio nga 69900 ne 62900.
Ju perfitoni dhurate 1 jorgan dopio dhe 2 jastek+ transpori deri ne shtepine tuaj.

Ky dyshek vjen tek ju me 15 vjet garanci.