Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
DISK DEKORATIV

Vepra Arti / Qeramikë

DISK DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

20.000 Lekë

Disk Dekorative - Ф 43 cm

Qeramike e glazuruar, Teknika Mikse