Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
RELIEV DEKORATIV

Vepra Arti / Qeramikë

RELIEV DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

16.000 Lekë

Reliev Qeramike - 51 x 31 cm

Qeramike e Glazuruar, Teknika Mikse