Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
RELIEV DEKORATIV

Vepra Arti / Qeramikë

RELIEV DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

10.000 Lekë

Reliev dekorativ - 40 x 27 cm

Qeramike e glazuruar, Teknika mikse