Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
KOKE DASHI KOKE DASHI
KOKE DASHI KOKE DASHI

Vepra Arti / Qeramikë

KOKE DASHI

nga Galeria E.RIRA

14.000 Lekë

Koke Dashi - 38.5 x 29.5 cm

Reliev qeramike me teknika mikse, kornize druri.