Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
VALLJA E TIRANES VALLJA E TIRANES
VALLJA E TIRANES VALLJA E TIRANES

Vepra Arti / Qeramikë

VALLJA E TIRANES

nga Galeria E.RIRA

6.500 Lekë

Vallja e Tiranes

33 x 19.5 cm

Stilizim elementesh nga folklori - Qeramike, teknika mikse.