Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
RELIEV DEKORATIV

Vepra Arti / Qeramikë

RELIEV DEKORATIV

nga Galeria E.RIRA

49.000 Lekë

Produkti ka dalë nga listimi. Për ta blerë, prisni që shitësi ta rilistojë.

Reliev Dekorativ me motive nga Kostumografia Shqiptare

75.5 x 55.5 cm.

Qeramike e glazuruar, teknika mikse.