Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Yxaiio Pheromones - The Aphrodisiac Drink Yxaiio Pheromones - The Aphrodisiac Drink
Yxaiio Pheromones - The Aphrodisiac Drink Yxaiio Pheromones - The Aphrodisiac Drink

Verë / Pije pa alkool

Yxaiio Pheromones - The Aphrodisiac Drink

nga Yxaiio

400 Lekë

Yxaiio pheromones eshte pije afrodiziake me aroma feromonesh qe clirojne libidon dhe stimulojne mendjen. Pihet e ftohte akull dhe mund te perzihet shume mire me shampanje, prosecco, vodka ose mund te behet nje Mojito Afrodisiaco qe do t'ju lere pa fjale. Yxaiio vjen ne nje shishe alumini me design qe eshte vleresuar ne aktivitete boterore te pijeve inovative.

Yxaiio prodhohet ne Austri nga Yxaiio GmbH.

Per me teper info mund te ndiqni faqen zyrtare http://www.yxaiio.com/

Grepi.al eshte shitesi zyrtar on-line i Yxaiio per Shqiperine.