Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Sondor Memory Dyshek Sondor Memory
Dyshek Sondor Memory Dyshek Sondor Memory

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Sondor Memory

nga Sondor

32.990 Lekë

Dyshek Sondor Memory.

Përshkrim mbi dyshekun:

Sondor Memory 4+17 eshte i perbere prej 4cm materiali te bute Memory me aftesine me te larta memorizuese dhe 17cm material ecogreen qe ofron nje mbestetje te forte vertikale. Vjen tek ju me 15 vjet garanci.

Të dhëna mbi dyshekun:

Memory Foam - Shtrese 4 cm material Memory qe krijon ndjesine e butesis maksimale dhe memorizon format e trupit tuaj.

Mbushje 17 cm materjal Ecogreen qe krijon mbeshtetje te forte vertikale.

100% Organic Cotton Cover - Mbulesa e perbere prej 100% pambuku organic

Anatomic Support - Krijon mbeshtetje anatomike duke marre formen e trupit ne cdo pozicion qe ju flini.

Ortopedic Material - Materiali i brendshem ortopetik shperndane peshen e trupit ne menyre te njetrajtshme.

Anti Alergjik – Anti bakterial Effect.

Vetajrosje.

Dhuratë:

Për çdo dyshek të porositur ju dhurojmë Jorgan + Jastëk. Për dyshekët tek është 1 Jastëk dhe 1 Jorgan, për dyshekun dopjo janë 2 Jastëk dhe 2 Jorgan.