Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Sondor Aloe Vera, me përmasa 200x220 Dyshek Sondor Aloe Vera, me përmasa 200x220
Dyshek Sondor Aloe Vera, me përmasa 200x220 Dyshek Sondor Aloe Vera, me përmasa 200x220

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Sondor Aloe Vera, me përmasa 200x220

nga Sondor

59.990 Lekë

Dyshek Sondor Aloe Vera, me përmasa 200x220.

Përshkrim mbi dyshekun:

Sondor Aloe Vera eshte i perbere prej 21cm materiali te forte Ecogreen dhe mbulese te pasuruar me ekstrakte Aloe Vera. Vjen tek ju me 12 vjet garanci.

Të dhëna mbi dyshekun:

100% Organic Cotton Cover - Mbulesa e perbere prej 100% pambuku organic

Extract Aloe Vera - Copa e pasuruar me extrakte aloe vera.

Anatomic Support - Krijon mbeshtetje anatomike duke marre formen e trupit ne cdo pozicion qe ju flini.

Ortopedic Material - Materiali i brendshem ortopetik shperndane peshen e trupit ne menyre te njetrajtshme.

Anti Alergjik – Anti bakterial Effect.

Vetajrosje.

Dhuratë:

Për çdo dyshek të porositur ju dhurojmë Jorgan + Jastëk. Për dyshekët tek është 1 Jastëk dhe 1 Jorgan, për dyshekun dopjo janë 2 Jastëk dhe 2 Jorgan.