Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Sondor Aloe Vera Dyshek Sondor Aloe Vera
Dyshek Sondor Aloe Vera Dyshek Sondor Aloe Vera

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Sondor Aloe Vera

nga Sondor

35.990 Lekë

Dyshek Sondor Aloe Vera.

Përshkrim mbi dyshekun:

Sondor Aloe Vera eshte i perbere prej 21cm materiali te forte Ecogreen dhe mbulese te pasuruar me ekstrakte Aloe Vera. Vjen tek ju me 12 vjet garanci.

Të dhëna mbi dyshekun:

100% Organic Cotton Cover - Mbulesa e perbere prej 100% pambuku organic

Extract Aloe Vera - Copa e pasuruar me extrakte aloe vera.

Anatomic Support - Krijon mbeshtetje anatomike duke marre formen e trupit ne cdo pozicion qe ju flini.

Ortopedic Material - Materiali i brendshem ortopetik shperndane peshen e trupit ne menyre te njetrajtshme.

Anti Alergjik – Anti bakterial Effect.

Vetajrosje.

Dhuratë:

Për çdo dyshek të porositur ju dhurojmë Jorgan + Jastëk. Për dyshekët tek është 1 Jastëk dhe 1 Jorgan, për dyshekun dopjo janë 2 Jastëk dhe 2 Jorgan.