Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Sondor iComfort, me përmasa 200x240 Dyshek Sondor iComfort, me përmasa 200x240
Dyshek Sondor iComfort, me përmasa 200x240 Dyshek Sondor iComfort, me përmasa 200x240

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Sondor iComfort, me përmasa 200x240

nga Sondor

53.990 Lekë

Dyshek Sondor iComfort, me përmasa 200x240.

Përshkrim mbi dyshekun:

Sondor iComfort eshte i perbere prej 20cm materiali mesatarisht te forte Ecogreen. Eshte dysheku ekonomik i linjes Sondor qe vjen tek ju me 12 vjet garanci.

Të dhëna mbi dyshekun:

100% Organic Cotton Cover - Mbulese e perbere prej 100% pambuku organic.

Anatomic Support - Krijon mbeshtetje anatomike duke marre formen e trupit ne cdo pozicion qe ju flini.

Ortopedic Material - Materiali i brendshem ortopetik shperndane peshen e trupit ne menyre te njetrajtshme.

Anti Alergjik – Anti bakterial Effect.

Vetajrosje.

Dhuratë:

Për çdo dyshek të porositur ju dhurojmë Jorgan + Jastëk. Për dyshekët tek është 1 Jastëk dhe 1 Jorgan, për dyshekun dopjo janë 2 Jastëk dhe 2 Jorgan.