Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Sondor iComfort Dyshek Sondor iComfort
Dyshek Sondor iComfort Dyshek Sondor iComfort

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Sondor iComfort

nga Sondor

18.990 Lekë

Dyshek Sondor iComfort.

Përshkrim mbi dyshekun:

Sondor iComfort eshte i perbere prej 20cm materiali mesatarisht te forte Ecogreen. Eshte dysheku ekonomik i linjes Sondor qe vjen tek ju me 12 vjet garanci.

Të dhëna mbi dyshekun:

100% Organic Cotton Cover - Mbulese e perbere prej 100% pambuku organic.

Anatomic Support - Krijon mbeshtetje anatomike duke marre formen e trupit ne cdo pozicion qe ju flini.

Ortopedic Material - Materiali i brendshem ortopetik shperndane peshen e trupit ne menyre te njetrajtshme.

Anti Alergjik – Anti bakterial Effect.

Vetajrosje.

Dhuratë:

Për çdo dyshek të porositur ju dhurojmë Jorgan + Jastëk. Për dyshekët tek është 1 Jastëk dhe 1 Jorgan, për dyshekun dopjo janë 2 Jastëk dhe 2 Jorgan.