Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stenorex

Suplemente shtesa Ushqimore / Suplemente ushqimore

Stenorex

nga Grepi Outlet

1.560 Lekë

Indikacionet:

  • Asteni e shoqeruar me ulje te forcave imunitare
  • Reabilitim post-kirurgjikal
  • Oligoastenospermi dhe crregullime erektile(subfertilitet mashkullore) .

Posologjia:

  • 1 Bustine ne dite e shkrire ne uje ose ne lengje te tjera

Perberja:

  • L-Arginina 2 g
  • L-Lisine 500 mg