Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mens-X (Power Health)

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Mens-X (Power Health)

nga Grepi Outlet

4.300 Lekë

Zgjidhja natyrale per nje jete te suksesshme seksuale nga : Farma Net Albania

Jeta e perditshme eshte e ngarkuar me probleme dhe me stres qe ndikojne negativisht ne performancen seksuale. Por ka nje zgjidhje natyrale(bio) per kete problem. Shkencetaret dhe kerkuesit e Power Health krijuan Mens-X Complex, nje formulim unik,kompleks dhe inovativ per trajtimin e disfunksionit erektil dhe per ata qe deshirojne te permirsojne performancen seksuale ne menyre natyrale. Mens-X do t'ju rizgjoje dhe ju do te shihni performancen tuaj te permiresohet nga dita ne dite.

Kenaqesi ne cdo kohe qe deshironi

Ereksioni eshte nje procedure komplekse qe kerkon funksionim normal te proceseve te organizimit. Marrja e substancave qe rrisin transferimin e gjakut ne penis mund te shkaktoje efekte anesore te rrezikshme , ky eshte ndryshimi mes Mens-X, i cili eshte nje produkt natyral qe ndihmon trupin te jete gjithmone ne nje gjendje te mire per te arritur nje ereksion te suksesshem nga ana cilesore dhe kohore. Mens-x zgjidhja me e mire natyrale pa efekte anesore!