Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

99.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Krevati: 1.22m dimensioni: 2020 x 1280 x 950

Dollap rrobash me tre kanata: 1206 x 570 x 2000

Tavoline pune: 1210 x 600 x 1925

Komodine: 480 x 440 x 460

Materiali MDF