Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

​Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

97.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Krevati: 1.22m dimensioni: 2020 x 1436 x 990

Dollap rrobash me dy kanate: 904 x 570 x 2000

Tavoline pune: 1820 x 542 x 1900

Komodine: 490 x 440 x 465

Materiali MDF