Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pas festës së Abetares Pas festës së Abetares Pas festës së Abetares Pas festës së Abetares
Pas festës së Abetares Pas festës së Abetares Pas festës së Abetares Pas festës së Abetares

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Pas festës së Abetares

nga Botime Pegi

450 Lekë

Titulli: Pas festës së Abetares

Autori: Gaqo Bushaka

Zhanri: Libër për fëmijë, i ilustruar

Numri i faqeve: 87

Çmimi: 450 lekë

Dymbëdhjetë përralla e dymbëdhjetë vjersha me rimë nga autori shqiptar më i dashur për fëmijë.

Informacion i përgjithshëm

Ky botim i ri nga autori i mirënjohur Gaqo Bushaka përmban 12 përralla të alternuara me 12 vjersha. Përrallat dhe vjershat trajtojnë tema nga më të ndryshmet si dëshira për miqësi, dhembshuria, kujdesi rrugor, mirësia dhe çiltërsia. Ato janë mjeshtërisht të ilustruara nga Ledia Kostandini.

Në situatën e nderë në të cilën gjenden botimet për fëmijë, ky titull sjell më së fundi një frymë të re edhe në letërsinë shqiptare për fëmijë.

Publiku i interesuar

Për të gjithë ata fëmijë që po fillojnë të mësojnë shkrim e këndim dhe kanë dëshirë të argëtohen gjatë këtij procesi. Për të gjithë ata prindër që kanë mall për librat e Gaqo Bushakës dhe humorin e tij të bukur.