Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multi+Multi Extra

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Multi+Multi Extra

nga Grepi Outlet

1.470 Lekë

Nje supliment ushqimor i mireballancuar qe kombinon vitaminat,mineralet dhe elementet gjurme esenciale me perberes antioksidante si koenzime Q-10,likopene dhe ekstrakt shege.

Distributori Ekskluziv : Farma Net Albania