Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte
Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte Kufje Xiaomi me kualitet te larte

Elektronikë / Aksesorë

Kufje Xiaomi me kualitet te larte

nga Grepi Outlet

1.000 Lekë
890 Lekë

  1. Kufje Xiaomi
  2. Dizenjo inovative
  3. Teknologji e larte audio
  4. Bas i fuqishem dhe i pasur
  5. Ndjeshmeri e larte dhe eliminim zhurmash
  6. 3.55 mm Jack
  7. Kontroll nga kufja e volumit dhe e telefonatave
Ne gjendje:

2 kufje ngjyre gold dhe 1 kufje ngjyre argjend.