Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multi+Multi (Power Health)

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Multi+Multi (Power Health)

nga Grepi Outlet

980 Lekë

Fuqia e natyres se Multi+Multi e kombinuar me ushqyes te mirebalancuar qe permban te gjithe spektrin e vitaminave esenciale,elementeve minerale dhe qe plotesojne dieten tuaj ditore. Nje formulim i plote qe ofron mbrojtje dhe ngritje te nivelit imunitar.Tableta eferveshente me shije te shkelqyer.

Permbajtja: 17 perberes te ndryshem.Vitamin A,Vitamin B,Vitamin B2,Niacin,Pantothenic acid,Vitamin B6,Folic acid,VItamin C, Vitamin D, Vitamin E ,Biotin,Vitamin B12,,Calcium,Magnesium,Lodine,iron,Zinc.

Perdorimi:Te rriturit Marrin 1 Tablet ne dite me nje gote uji , si supliment ushqimor.