Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Brainil

ParaFarma / Produkte Para Mjeksore

Brainil

nga Grepi Outlet

3.390 Lekë

Permireson neurotransmetimin dhe eficencen mikrovaskulare.

Eshte efikase per:

1. Renie te kujteses dhe perqendrimit

2. Vertigo, tinitus

3. Neuropatite periferike

Perman: L-acetilkarnitine 500mg / Ginkgoselct Phytosome 80mg

Posologjia: 1 -2 tableta ne dite

Kutia permban 30 tableta