Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dhurim për fushatën "Gjergj Bojaxhi për Bashkinë e Tiranës"

Shërbime / Donacione

Dhurim për fushatën "Gjergj Bojaxhi për Bashkinë e Tiranës"

nga Ne Tirana

1.000 Lekë

Grepi.al vendos në përdorim platformën e tij për donacione në shërbim të komunitetit. I gjithë proçesi, që nga ecuria e donacioneve e deri në finalizim, do të jetë online dhe transparent.

Shtoje në Shportë

Të Dhënat e Donacionit

Shuma e Mbledhur: 219.000 Lekë

Personat që kanë kontribuar:

  • Anila Gjokoreci: 1.000 Lekë
  • Biordi Lundra: 1.000 Lekë
  • Keler Gjika: 1.000 Lekë
  • Elona Gjashta: 1.000 Lekë
  • Anri Gjoka: 5.000 Lekë
  • ilir: 140.000 Lekë
  • ardian cerga: 70.000 Lekë

Të dashur miq,

Fushata jonë është fushatë e qytetarëve e jo e partive dhe bizneseve të tyre. Ne nuk do të kërkojmë financime nga organizata, biznese apo individë interesat e të cilëve mund të bien ndesh me interesin publik.

Ne i lutemi çdo qytetari të dhurojë për fushatën tonë. Sado i vogël të jetë dhurimi, ai është njësoj i rëndësishëm për ne, mbi të gjitha si shprehje e pranisë suaj në përpjekjen tonë të përbashkët.

Dhurimet do të bëhen transparente përmes faqes sonë në internet, ku dhuruesit kanë mundësinë të shfaqin emrin e tyre nëse dëshirojnë. Fushata do të bëjë publike, në mënyrë periodike, fondet e mbledhura dhe shpenzimet përkatëse.

Faleminderit për mbështetjen tuaj. Së bashku, do të ndryshojmë jo vetëm Tiranën por edhe politikën.

Gjergj Bojaxhi dhe Ne Tirana

Donacionet mund të bëhen nga çdo lloj karte e çdo banke në botë dhe proçesohen nga Banka Kombëtare Tregtare (BKT).