Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope
Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope

Automjete / Motora

Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Penelope

nga Grepi Outlet

373.000 Lekë

Informacioni bazë për modelin Penelope:

Motori elektrik Penelope është shumë praktik për lëvizjet brënda qytetit. Motori është projektuar për një ose dy persona në varsi të peshës së personit.

Avantazhet e motorit Penelope janë:

Silencioz, i manovrushëm në trafikun e qytetit dhe mbi të gjitha vlen për tu theksuar që është ekologjik ( pa ndotje ). Modeli Penelope ka një autonomi lëvizëse nga 45/100 km me një cikël të plotë karikimi. Bateritë standarte të përbëra nga plumbi dhe geli kanë një autonomi zhvendosje deri në 45 km. Me baterit me litium ka një autonomi deri në 100 km. Arrin një shpejtësi maksimale deri në 60 km/h, me një start në shkëputje nga vëndi më të lartë se skuterat me benzinë.

Për informacion të më tejshëm, ju mund ta gjeni këtu tek Linku: http://www.motorinizanini.it/elettrici/penelope-bordeaux-black/

Të dhënat teknike mbi motorin Zanini modeli Penelope:

1. Nr. Vëndeve - 1-2

2. Pedenca të Përshkrueshme - Më të vogla se 9°

3. Shpejtësia Maksimale - 60 km/h

4. Autonomia - Nga 45-100 km në varësi të baterisë të instaluar

5. Fuqia e Motorit - Min 1800 W --- Max 3600 W

6. Ciklet e Karikimeve - 700 cikle të plota

7. Dimesioni i Rrotës - 12/60

8. Disqet e Rrotave - R-13

9. Bateria - Gel Silicon ose Litium

10. Koha për Karikim - Nga 5 deri 8 orë

11. Frenat e Përparme - Me Disk i Autoventiluar

12. Frenat e Pasme - Me Disk i Autoventiluar

13. Kapaciteti Mbajtës - 170 kg

14. Pozicionimi i Parkimit - Qëndror ose Ansorë