Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro
Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro

Automjete / Motora

Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Icaro

nga Grepi Outlet

315.000 Lekë

Informacioni bazë për modelin Icaro:

Motori elektrik Icaro është shumë praktik për lëvizjet brënda qytetit. Motori është projektuar për një ose dy persona në varsi të peshës së personit.

Avantazhet e motorit Icaro janë:

Silencioz, i manovrushëm në trafikun e qytetit dhe mbi të gjitha vlen për tu theksuar që është ekologjik ( pa ndotje ). Modeli Icaro ka një autonomi lëvizëse nga 45/100 km me një cikël të plotë karikimi. Bateritë standarte të përbëra nga plumbi dhe geli kanë një autonomi zhvendosje deri në 45 km. Me baterit me litium ka një autonomi deri në 100 km. Arrin një shpejtësi maksimale nga 45/60 km/h, me një start në shkëputje nga vëndi më të lartë se skuterat me benzinë.

Për informacion të më tejshëm, ju mund ta gjeni këtu tek Linku: http://www.motorinizanini.it/elettrici/icaro-white-gray/

Të dhënat teknike mbi motorin Zanini modeli Icaro:

1. Nr. Vëndeve - 1-2

2. Pedenca të Përshkrueshme - Më të vogla se 9°

3. Shpejtësia Maksimale - 45 km/h

4. Autonomia - Nga 45-100 km në varësi të baterisë të instaluar

5. Fuqia e Motorit - 1000 W

6. Ciklet e Karikimeve - 700 cikle të plota

7. Dimesioni i Rrotës - 80/90

8. Disqet e Rrotave - R-14

9. Bateria - Gel Silicon ose Litium

10. Koha për Karikim - Nga 5 deri 8 orë

11. Frenat e Përparme - Me Disk i Autoventiluar

12. Frenat e Pasme - Me Tambur të Integruar në Motor

13. Kapaciteti Mbajtës - 130 kg

14. Pozicionimi i Parkimit - Qëndror ose Ansorë

Vlen për tu theksuar që motori Zanini modeli Icaro është vlesuar produkti i vitit 2013 në Itali.