Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Memory Gel Memory Gel Memory Gel
Memory Gel Memory Gel Memory Gel

Çdogjë për Shtëpi / Jastëk

Memory Gel

nga Evolflex

13.000 Lekë

Soft Gel eshte i perber nga materiali poliuretani jo toksik, i cili nuk fortesohet dhe ruan cilesite e tij elastike per nje kohe te gjate.

Cilesia kryesore e Soft Gel eshte aftesia e lart per te shperndare peshen e trupit. Soft Gel eshte i pershtatshem per nje gjume te mire per shkak te percjelljes se ulet termale (te nxehtesise). Soft Gel-it i duhen rreth 1 ore oer te rritur temperaturen ne menyre te ndjeshme, dhe me pas stabilizohet ne nje temperature konstante, disa grade me pak se temperatura e trupit tuaj.
Kjo favorizon dhe ndikon pozitivisht tek qarkullimi i gjakut, oksigjenimi i disa prej shtresave te lekures, ashtu si dhe nje ndjesi te kendshme freskie.

Këllëf me zinxhir që lahet sa her te deshironi.