Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga
Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga

Mjete Lundrimi / Motor

Motorini Zanini, motor elektrik, modeli Biga

nga Grepi Outlet

181.000 Lekë

Informacioni bazë për modelin Biga.

Motori elektrik Biga është shumë praktik për lëvizjet brënda qytetit. Motori është projektuar për një person të vetëm.

Avantazhet e motorit Biga janë:

Silencioz, i manovrushëm dhe mbi të gjitha vlen për tu theksuar që është ekologjik.

Për informacion të më tejshëm, ju mund ta gjeni këtu tek Linku: http://www.motorinizanini.it/elettrici/biga-black/

Të dhënat teknike mbi motorin Zanini modeli Biga:

1. Nr. Vëndeve - 1.

2. Përmasat - 105 x 700 x 116 cm

3. Shpejtësia Maksimale - 16 km/h

4. Autonomia - Deri në 35 km në varësi të baterisë të instaluar

5. Fuqia e Motorit - 250 W

6. Ciklet e Karikimeve - 700 cikle të plota

7. Pesha ( pa bateri ) - 24 kg

8. Kapaciteti Mbajtës - 140 kg

Duhet theksuar që motori Zanini parkohet lehtë dhe kudo.