Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Litografi

Vepra Arti / Grafikë

Litografi

nga Fondi "Mustafa Faja"

Gjendja: I Përdorur.
Një produkt i përdorur nga një blerës tjetër që është rivendosur në shitje.
Lexoni përshkrimin për detaje mbi gjendjen funksionale dhe estetike.

5.000 Lekë

Litografi 20 x 15 cm perdorur per motim pune ne miniere dhene nga drejtori me firmen e tij, 1958 ardhe nga Gjermania.