Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Konserve Fileto Peshku Skumuri me vaj

Ushqime te Konservuara / Konserva Peshku

Konserve Fileto Peshku Skumuri me vaj

nga Eurofish Shpk

155 Lekë

Konservë me fileto peshku Skumur në vaj e cilësisë së parë. Peshku skumur ka vlera të larta ushqyese dhe është i pasur me OMEGA 3, element ushqyes shumë i rëndësishëm për sistemin kardiovaskular.

Cilësia e markës Delicius është e njohur ndërkombëtarisht dhe prodhohet në bazë të standarteve me të mira europiane.

Zgjidhni tek variantet shijen tuaj të preferuar.

Provojeni dhe nuk do të zhgënjeheni!!