Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Fileto Aciuge në Vaj (150gram)

Ushqime te Konservuara / Konserva Peshku

Fileto Aciuge në Vaj (150gram)

nga Eurofish Shpk

475 Lekë

Fileto Aciugeje me vaj në kavanoz qelqi

Pesha: 150gr.

Ky është një produkt i gatshëm për tu konsumuar ose mund të përdoret në receta të ndryshme ushqimore. Peshku Aciuge i përdorur është i cilësisë së parë dhe i përpunuar direkt në vendet e peshkimit për mos të humbur vetitë e tij ushqimore.

Nëse e shijoni vetëm një herë, shumë shpejt do të bëhet miku i tryezës tuaj!