Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Konservë Peshku Ton në Vaj Ulliri në Kuti 3 copë për 80 gr secila

Ushqime te Konservuara / Konserva Peshku

Konservë Peshku Ton në Vaj Ulliri në Kuti 3 copë për 80 gr secila

nga Eurofish Shpk

345 Lekë

Konservë peshku ton e cilësisë së parë me vaj ulliri. Konserva është në kuti me 3 copë (secila nga 80gr). Peshku ton është i cilësisë së parë Yellow fin.

Konservat e peshkut ton të markës Delicius janë të njohura ndërkombëtarisht për cilësinë dhe standartet e përpunimit të peshkut në përputhje me standartet më të mira europiane.

Çmimi ofertë vjen vetëm për ju. Provojeni dhe nuk do të zhgënjeheni!!!