Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevat+Komodinë për Fëmijët

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Krevat+Komodinë për Fëmijët

nga Grepi Outlet

40.000 Lekë

Krevat+Komodinë për Fëmijët

Krevat: 2040 x 1390 x 1000

Komodinë: 480 x 440 x 460

Materiali MDF

Montimi i krevatit nuk perfshihet ne sherbimin tone.