Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevat+Komodinë për Fëmijët

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Krevat+Komodinë për Fëmijët

nga Grepi Outlet

40.000 Lekë

Krevat+Komodinë për Fëmijët

Krevat: 2030 x 1310 x 980

Komodinë: 460 x 400 x 460

Materiali MDF

Montimi i krevatit nuk perfshihet ne sherbimin tone.