Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevat për Fëmijë me Sirtare

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Krevat për Fëmijë me Sirtare

nga Grepi Outlet

80.000 Lekë

Krevat për Fëmijët me Sirtare

Krevati siç shihet edhe në foto përfshin raft librash, tavolinë studimi, krevat(pa dyshekun) dhe sirtare për rrobat ose lodrat e fëmijës tuaj.

Materiali MDF

Përmasat : 2200x1840x1550

Montimi i krevatit nuk perfshihet ne sherbimin tone.