Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra

Veshje / Xhinse

Xhinse per femra

nga KJL & Co

2.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni i Ri Pranvere - Vere 2015

Model: Gerta 04 8166 K173/Z

Xhinse per femra , Normal Fit, Me shtrat te larte

Masat: 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Cmimi: 2.900 leke.