Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

95.000 Lekë

Seti përmban:

Krevati: 2020 x 980 x 750

Tavolinë pune: 1036 x 600 x 1550

Dollap rrobash me dy kanata: 804 x 570 x 1800

Dollapi i rrobave nuk përfshihet në çmim

Materiali MDF