Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevat Për Fëmijë, në Formë Makine Lodër

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Krevat Për Fëmijë, në Formë Makine Lodër

nga Grepi Outlet

26.000 Lekë

Krevatë Për Fëmijë, në formë makine lodër.

Përmasat: 1900 x 980 x 560

Materiali MDF

Dysheku është për efekt ilustrimi dhe nuk përfshihet në çmim.