Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

95.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Krevati: 1900 x 980 x 560

Dollap rrobash me dy kanata: 853 x 600 x 1730

Tavolinë studimi: 920 x 600 x 1545

Materiali MDF