Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevat+Komodinë për Fëmijët

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Krevat+Komodinë për Fëmijët

nga Grepi Outlet

40.000 Lekë

Krevat+Komodinë për Fëmijët

Krevati: 1.22m dimensioni: 2020 x 1436 x 990

Komodinë: 490 x 440 x 465

Materiali MDF