Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Çdogjë për Shtëpi / Mobilje

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

99.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë Djem

Seti përmban:

Krevati: 1.22m dimensioni: 2020 x 1436 x 990

Tavolinë pune: 1820 x 542 x 1900

Komodinë: 490 x 440 x 465

Raft librash: 442 x 386 x 1900

Dollapi i rrobave nuk përfshihet në çmim

Materiali MDF