Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit
Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit Xhinse per femra, Super Sli Fit

Veshje / Xhinse

Xhinse per femra, Super Sli Fit

nga KJL & Co

2.600 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

MODELI ME I RI NE DYQANET KRIENKO JEANS

Model: Sovjeta 13 61097 K270

Ngjyrat: E zeze (K128) , E zeze e vjeter (K270) si ne foto

Model per femra, Super Slim Fit

Masat : 24, 25, 26, 27, 28, 29

Cmimi: 2.600 Leke