Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jelek xhins per meshkuj Jelek xhins per meshkuj
Jelek xhins per meshkuj Jelek xhins per meshkuj

Veshje / Jelek Xhins

Jelek xhins per meshkuj

nga KJL & Co

3.000 Lekë
1.800 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2015

Jelek Xhins per meshkuj

Model : Andi 11/1 736 UK375

Masat : S, M, L, XL, XXL

Cmimi Shqiperi : 3.000 Leke

Cmimi Prishtine: 21.6 Euro