Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit
Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit Xhinse per meshkuj, Slim fit

Veshje / Xhinse

Xhinse per meshkuj, Slim fit

nga KJL & Co

3.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Vjeshte - Dimer 2014 -2015

Model : Arben 08 5275A Rins

Ngjyrat : E zeze, Blue Jeans

Prerje Slim Fit

Masat: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36

Cmimi Shqiperi : 3.500 Euro

Cmimi Prishtine: 24.8 Euro