Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit
Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit Xhinse për Femra, Super Slim Fit

Veshje / Xhinse

Xhinse për Femra, Super Slim Fit

nga KJL & Co

2.900 Lekë
2.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Super Koleksion Vjeshtë - Dimër 2014-2015

Model : Ila 02 51622 UM 413/Pig

Masat: 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Cmimi: 2.900 Leke