Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dolcetto di Ovada Superiore

Verë / Verë e Kuqe

Dolcetto di Ovada Superiore

nga Grepi Outlet

2.400 Lekë

Ovada Du Sü nga kantina La Piria është prodhuar me rrush të zgjedhur të varietetit Dolcetto. Ovada Du Sü ka ngjyrë rubini të thellë. Qëndrimi në fuçi lisi francez për të paktën 12 muaj i ka dhënë një aromë interesante frutash dhe bajamesh. Shoqërohet me mishra të kuq dhe djathë të stazhionuar.

Temperatura e rekomanduar e shërbimit është 18-20°C.

La Piria është një kantinë e vogël në Rocca Grimalda, Piemonte, Itali.