Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tortë Vjeneze Sacher Tortë Vjeneze Sacher
Tortë Vjeneze Sacher Tortë Vjeneze Sacher

Embëlsira / Torta

Tortë Vjeneze Sacher

nga DELANO RESTAURANT

2.000 Lekë

Torta Sacher, torta më e famshme në Vjenë

Tortë e shijshme me shumë çokollatë. Askush nuk mund ti rezistojë...

Diametri 28cm.

Pesha 1.6 kg

Klikoni linkun https://www.youtube.com/watch?v=LrgsBaX3wjQ për të parë se si përgatitet kjo tortë.