Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Verë Brüssele LEMBERGER 2011

Verë / Verë e Kuqe

Verë Brüssele LEMBERGER 2011

nga Grepi Outlet

10.800 Lekë

6 shishe verë Brüssele LEMBERGER 2011

Pesha: 0.75 litër secila

Vendi i origjinës: Gjermani

Alcohol: 13% Vol